Шефът на „Алексанровска“ болница не иска да е ректор на МУ-София

Не съм подавал документи, не участвам в измислени отбори и мразя безумната борба за кокала, написа доц. Костадин Ангелов в профила си във Фейсбук

1782
Доц. Костадин Ангелов

Искрено се забавлявам, но не се изненадвам на писанията, свързани с мен. Държа да бъда коректен с всички. Мразя лъжата, заплахите, безумната борба за кокала, апаратните войни. Ненавиждам болните амбиции на болните хора и пенсионерските страсти на майсторите на кафета. Не обичам бяло сладко. Винаги съм гледал хората в очите и съм държал на дадената дума. Фактите към момента са следните – имаме законно избран Ректор и незаконно свикано Общо събрание с мотиви, които са неверни. Това написа в профила си във Фейсбук директорът на УМБАЛ „Александровска“ доц. Костадин Ангелов във връзка с медийни публикации, според които той иска да оглави МУ – София и дори е подал документи за ректор.

„Не участвам в измислени отбори. Не ме е страх да бъда себе си. Очаквам още удари под кръста, но това е стилът на слабите. Да, лъжата и беззаконията ще останат в миналото, колкото и да е трудно за бившите“, заявява той.

„Държа да бъда ясен! Аз съм директор на „Александровска“. Поел съм ангажимент към всички служители в болницата и няма да ги подведа. Ще продължа да работя работата, която обичам. Ще се боря за интереса на „Александровска“ и нищо друго“, пише още доц. Ангелов.

„Не съм подавал документи за Ректор. Нямам такива амбиции в момента. И както ни припомни преди дни нашият Ректор проф. Миланова думите на Еклесиаст от Библията: „Има време за всяко нещо, и срок за всяка работа под небето…“ Успех, госпожо Ректор!“, завършва доц. Ангелов.

СПОДЕЛИ