Чатбот отговаря на въпроси за коронавируса

Българска ИТ компания създаде изкуствен интелект, всеки може да го ползва безплатно

315
Чатбот

Вече три месеца светът е в плен на коронавируса и макар въпросите да продължават да са повече от отговорите, на най-важните от тях  – безплатно и на български – отговаря новият Чатбот Скили.

Родната IT компания „Абилитикс”  започва да разработва изкуствения интелект още, когато е пикът на заболяването в Китай. „В момента имаме добре подготвен изкуствен интелект, вече и на български, който бързо и точно да ви отговори на най-важните въпроси, свързани с превенцията и симптоматиката на  COVID-19. Полезният и симпатичен чатбот Skilly е събрал най-коректната информация по темата от Световната здравна организация и от МЗ. Чрез въпроси и отговори иновативната платформа дава възможност да проверите дали състоянието ви отговаря на симптомите на COVID-19. И най-значимата функционалност, която ботът има, е възможността да си направите първоначалната диагностика и да разберете дали е време да се обърнете към лекар“, обясниха от компанията.

Платформата събира на едно място статии, инфографики, презентации, видеа и възможност за общуване с чатбот. Бързо и точно отговаря на най-важните въпроси, свързани с превенция спрямо вируса, симптоматиката му, дали домашните ви любимци могат да пренесат заразата и много други.

За да започнете разговор със Скили трябва да отидете на следния адрес: https://skillythebot.com/en/skills/coronavirus-chatbot-bulgaria/chatbot.
Можете да зададете всякакви въпроси за COVID-19 – за симптоми, превенция и всичко, което ви интересува, а Скили ще обясни в голяма дълбочина всички теми и въпроси, които са съществени за превенцията ви и първичната диагностика.

„Чатботът ежедневно доразвива информацията и възможностите му стават все повече, ще го предложим в помощ на кризисния щаб и отговорните институции“, посочиха още ИТ-специалистите.

СПОДЕЛИ