Наум Шопов вече лекува наистина в „Пирогов“

Звездата от „Откраднат живот“ специализира хирургия и преглежда деца

630
Наум Шопов
Наум Шопов

Наум Шопов, звездата от сериала „Откраднат живот“, вече лекува наистина. Той е специализант в отделението по пластична хирургия на Клиниката по изгаряния в „Пирогов“, като в момента преглежда деца.

В началото на седмицата синът на актьора Христо Шопов публикува свое селфи с престилка от коридорите на „Пирогов“ и написа: „Като на филм, ама малко по-различно“. Последователите му веднага го затрупаха с поздравления и пожелания за успешна кариера.

Наум Шопов
Наум Шопов вече като истински лекар

Младият Наум Шопов вече има опит в болниците от снимките на лекарската драма „Откраднат живот“. Вижда и общите черти между себе си и образа на д-р Борис Тасев. И той, и героят му гледат в една посока – хирургията. „Категорично усещам медицината като свое призвание. Не съм сигурен, че е само заради хуманната гледна точка. По-скоро е самото усещане за добре свършената, страшно фина работа в операционната зала – това са все неща, които много ме привличат“, признава д-р Шопов.

И макар засега да остава и в новия сезон на сериала „Откраднат живот“, той е категоричен, че в болницата се чувства най-добре и си се представя „опръскан в кръв“, а не на снимачната площадка. А доколкото в „Пирогов“ се леят тонове кръв месечно, младият доктор явно е избрал подходящото място за своята специализация.

 

СПОДЕЛИ

Warning: A non-numeric value encountered in /home/skenghpq/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326