Две седмици безплатни прегледи в „Майчин дом“

Екипът на директора доц. Иван Костов ще прави ултразвукова и ендоскопска диагностика за миома, кисти на яйчниците, изпускане на урина, полипи и стерилитет

561

Две седмици лекарите от „Майчин дом“ ще преглеждат безплатно, съобщиха от най-голямата АГ болница у нас. Кампанията за безплатни гинекологични прегледи стартира на 16 април и ще продължи до 27 април. Инициативата се организира от екипа на изпълнителния директор на “Майчин дом” доц. д-р Иван Костов и е по повод Международния ден на здравето, който отбелязахме на 7 април.

“Международният ден на здравето е прекрасен повод да припомним на всички наши пациентки, че трябва да следят внимателно своето здраве и да не пренебрегват редовните профилактични прегледи. И тъй като тази година 7 април беше по време на Великденските празници, аз и моят екип решихме да превърнем този един ден в цели две седмици с безплатните гинекологични прегледи”, обясни доц. Костов.

Лекарите ще правят ултразвукова и ендоскопска диагностика, като консултациите са насочени към лечение на различни заболявания, засягащи половата система на жената – миомни болести, кисти на яйчниците, изпускане на урина, полипи по лигавицата на матката и стерилитет.

Консултациите ще се провеждат всеки ден между 13:00 и 14:30 ч. в СБАЛАГ “Майчин дом”. Всяка жена, която желае да се прегледа, може да направи това след предварително записване на телефон 02 9172 233, от 10:00 и 12:00 ч.

В деня на насрочения преглед пациентката е препоръчително да носи всички документи, свързани със заболяването или оплакванията, които има. Местата за безплатните гинекологични консултации са ограничени, допълват от лечебното заведение.

СПОДЕЛИ